Bertvdw » Specials » Geld besparen
Van lezen word je wijzer

Geld besparen kan op veel manieren

Geld besparen kan op veel manieren Geld besparen kan op veel manieren, je hoeft er niet eens veel moeite voor te doen. Je kunt ruim op de autokosten besparen maar ook goedkoop diensten en goederen inkopen via het internet. Vanuit je luie stoel is het goedkoop winkelen in de Verenigde Staten, zeker nu de dollar zo laag staat. Wel moet je over een postadres beschikken en in een van de artikelen in deze special wordt uitgelegd hoe je op een simpele manier daaraan kunt komen.

Mogelijkheden genoeg om geld te besparen

Design-meubelen aanschaffen in Italië is echt een fluitje van een cent zoals blijkt. Het is ook raadzaam om je verzekeringen eens goed onder de loep te nemen. Ook op energie kan flink worden bezuinigd. De artikelen in deze special zijn bedoeld om geld uit te sparen op verschillende manieren.

Producten vergelijken

Op internet zijn tegenwoordig volop websites te vinden waar producten worden vergeleken. Denk eens aan Kieskeurig.nl of Vergelijk.nl. In de Consumentengids staan maandelijks nieuwe testen over allerlei soorten producten. Genoeg mogelijkheden dus om op een efficiënte manier geld te besparen.
Geld verdienen, tips en trucs

Geld verdienen, tips en trucs

Geen overbodige luxe voor heel veel mensen. Het blijkt echt mogelijk. Op het internet vind je een groot aanbod van websites met als onderwerp ‘besparen’ of ‘bezuinigen’. Wat opvalt is dat veel sites i…
Gratis diensten en producten

Gratis diensten en producten

Op internet word je doodgegooid met websites die je van alles gratis aanbieden. Echt helemaal voor niets. Maar niet elke website gaat discreet met je privégegevens om. Ook wordt niet altijd de uiterst…
Gepubliceerd door Bertvdw op 28-10-2009, laatst gewijzigd op 19-09-2015. Het auteursrecht (tenzij anders vermeld) van deze special ligt bij de infoteur. Zonder toestemming van de infoteur is vermenigvuldiging verboden.
Schrijf mee!